Skupina Orlek predstavlja nov singel ZAME SI PELA TA BLUES

Orleki predstavljajo nov singel in čisto svež videospot, ki bo marsikomu buril duhove. Lani so praznovali 30. obletnico delovanja, z novim letom pa so singlu »Zame si pela ta blues« iz njihovega najnovejšega albuma »Živel rokenrol«, želeli dati tudi vizualno podobo.

Skladba »Zame si pela ta blues« govori o občutjih trenutka, ko te neko dekle tako zelo prevzame, da odmisliš ves ostali svet in imaš oči le zanjo. Njena lepota te omami, od nje postaneš pijan in takrat se svet zate ustavi, obstaja le še ona. Če je besedilo ljubezensko in se odlično poda k prazniku ljubezni, ki prihaja,  pa je zato video toliko bolj v njihovem rockerskem stilu. V njem uprizorijo fantazije nekega moškega, ki se je znašel v super ekskluzivnem, skrivnem klubu in doživel nepozaben večer, poln dobre glasbe, plesa, lepih deklet, dobre pijače ter obdan s precej zanimivimi individumi. Zabava je tako izjemna in dekleta tako lepa, da ga ne ganejo niti zlobne mistične sile, niti liki iz pravljic ter ostali čudni posamezniki, ki so bili gostje tega kluba. Največji izziv snemanja spota je bil zagotovo v izbiri glavnega igralca. Nihče si namreč ni upal stopiti ob bok prelestni Gaji, ki je igrala striptizeto in ob kateri je marsikomu na snemanju zastal dih. Potem se je opogumil Brane in vlogo odigral odlično.

Prihajajoči meseci bodo za Orleke zelo pestri, začelo se bo koncertno obdobje, za svoje oboževalce pa pripravljajo še eno vizualno presenečenje.

Video si lahko ogledate na youtube:

Copyright © 2024 Skupina ORLEK | Rock Band by Catch Themes