ORLEKI V ČASU EPIDEMIJE

ORLEKI V ČASU EPIDEMIJE

Skupina Orlek, kljub praktično ustavljeni državi, ustvarja in igra. Harmonikar Jure Tori je že kar znan po live koncertih na facebooku. Sprva samostojne je zdaj malo razširil in jih igra z različnimi glasbenimi prijatelji. V četrtek dopoldan 30. aprila so Orleki v organizaciji Trbovlje novomedijsko mesto, JSKD in Občine Trbovlje, razveselili prebivalce in zaposlene v Domu upokojencev Franc Salamon v Trbovljah. Del nastopa si lahko ogledate tudi na njihovi facebook strani.

Danes v soboto 2. maja si lahko ogledate osrednji koncert skupine ob 30. letnici, ki je bil lansko leto v Kino Šiška, z gosti, v Ljubljani. Predvajan bo ob 23:10 uri, na TV SLO 2.

Ker pa so člani iz različnih koncev Slovenije, v četrtek v Trbovljah niso mogli vsi igrat, tudi zaradi priporočene varnostne razdalje. Zato so se odločili, da pripravijo koncert vsak iz svoje dnevne sobe oziroma domačega glasbenega kotička. Koncert bo v petek 8. maja ob 20:15 uri na 24ur.com, ATM Kranjska gora, Gorenjska TV, TV Trbovlje, Radio Triglav Jesenice, Radio Kranj in še kje. Seveda tudi na nekaterih facebook profilih, tudi na profilu skupine Orlek. Fantje pripravljajo pester pol urni program svojih največjih uspešnic v akustični verziji.

Fotografije: Maša Jazbec, Marija Sajovic, Luka Rifelj

Copyright © 2024 Skupina ORLEK | Rock Band by Catch Themes