ŽIVEL ROKENROL – 30 LET SKUPINE ORLEK

V letu 2019 Orleki praznujejo 30. letnico neprekinjenega delovanja. V tem času so izdali preko 10 CD-jev in 2 kaseti, posneli okrog 20 videospotov in izvedli okrog 1.000 koncertov, od tega 65 v tujini. Igrali na vseh kontinentih, razen v Afriki, najraje pa seveda vedno domači publiki v Sloveniji. Osrednji koncert z gosti, bo 5. oktobra 2019 v Ljubljani, v Kino Šiška, kjer se jim bodo na odru pridružili še Big band Zagorje, 6pack Čukur in Matjaž Javšnik.

Še prej pa jih boste lahko videli na Gorenjski plaži v Tržiču, Grad Akustik v Ajdovščini, Festivalu Lent Maribor, Tolmin – GorA RockA, Poletni sceni v Novi Gorici, Festival Kanal v Bohinju, Zagorski noči v Zagorju ob Savi, Kamfestu, Beltincih ob 100 letnici Združitve prekmuskih Slovencev z matičnim narodom, Poezija in vino na Ptuju, Šmartno pri Litiji, PutaFest Lenart v Slovenskih goricah, Cerknici… Kočevju, Velenju… Več na www.orlek.com

Ob izidu plošče pa je izšel tudi video za skladbo Bouncer Štefi, ki je narejen v obliki stripa. Pesem je zgodba o varnostnici Štefi. Ilustracije je narisal Denis Polanc, video pa je režiral Matej Sušnik – Max Visuals, s katerimi so sodelovali tudi že pri videospotu Predvolilni boj na vasi ter Kranjski Janez.

Je pa to že peti single iz te plošče po Fešti, Sončen dan, Kjer trte rastejo in Kranjski Janez.

Copyright © 2024 Skupina ORLEK | Rock Band by Catch Themes